Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ ماجرای فروش مدرسه شاهد ۱۳ به یک رستوران و بلاتکلیفی نزدیک به ۳۰۰ دانش‌آموز به یک کلاف سردرگم تبدیل شده که هیچ تلاشی برای باز کردن این کلاف انجام نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، ماجرای فروش مدرسه شاهد 13 به یک رستوران و بلاتکلیفی نزدیک به 300 دانش‌آموز به یک کلاف سردرگم تبدیل شده که هیچ تلاشی برای باز کردن این کلاف از سوی مسئولان انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فروش این مدرسه در سال 96 از سوی سازمان اموال و املاک کوثر به یکی از رستوران‌های شیراز که با چند و چون‌های زیادی مطرح بوده، سنگ بنای این کلاف سردرگم است. از سویی آموزش و پرورش معتقد است که مدرسه با ترک تشریفات قانونی فروخته شده اما در مقابل حکم دادگاه مبنی بر تایید مالکیت رستوران تقاضای دادگاه تجدیدنظر نکرده است و موضوع را در چرخه اداری پیش می‌برد. 

از سوی دیگر دادگستری استان فارس علی‌رغم پیگیری‌های مکرر خبرگزاری تسنیم هنوز پاسخی نداده و تنها مورد مربوط به دادگستری در این جریان حکم تخلیه‌ای است که مالک از سوی ضابط قضایی گرفته و اقدام به تخلیه مدرسه کرده است. بنا بر تحقیقات خبرنگار تسنیم پای دفتر بازرسی استانداری فارس نیز باز شده اما پیگیری برای ارتباط با این سازمان نیز به نتیجه نرسیده است. 

سازمان اموال و املاک کوثر نیز هیچ نمایندگی در استان فارس ندارد با این حال خبرنگار تسنیم از طریق دفتر مرکزی این سازمان برای بررسی موضوع اقدام کرد که آن هم در سیکل معیوب اداری قرار گرفت و نتیجه‌ای حاصل نشد. 

از دیگر سو  محمدحسن حسن‌پور، مالک به دنبال گزارش‌های متعددی که در خبرگزاری تسنیم منتشر شد، جوابیه‌ای ارسال کرده که متن آن در این گزارش درج می‌شود. « مدرسه شاهد 13 در اوایل سال 96 از طریق سازمان اقتصادی کوثر جهت فروش به آموزش و پرورش  ارائه شده، چون از نظرشان ملک مذکور فرسوده بوده آموزش و پرورش از خرید سرباز می‌زند، لذا سازمان مربوطه که می‌بایست اموال مازاد را به فروش برساند طی انجام تشریفات قانونی مدرسه را اواخر سال 96 واگذار می‌کند.

 اینجانبان طی مذاکراتی متعددی که با مسئولین آموزش و پرورش فارس داشتیم به توافق رسیدیم در ازای تخلیه و تغییر کاربری مدرسه‌ای ساخته شود ( خیابان شهید 
معزی). مدرسه‌ای با مقاومت 9 ریشتری زلزله با نقشه تایید شده و با نظارت اداره نوسازی مدارس ساخته شده است.

 بعد از ساخت مدرسه آموزش و پرورش به تعهد خود عمل نکرده است، بنابراین ما مجبور به اقدام قانونی شدیم، همچنین لازم به ذکر است تمام مستندات در مراجع ذی‌صالح موجود است». 

محمدرضا یزدان پناه، رئیس اداره حقوقی و املاک آموزش و پرورش استان فارس نیز در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تشریح آخرین وضعیت پرونده به ارائه توضیحاتی درباره این مدرسه پرداخت. به گفته وی تشریفات قانونی در سیستم اداری باید حتما به شکل مزایده انجام شود در حالی که در پرونده مدرسه شاهد 13 مزایده‌ای صورت نگرفته است. 

به گفته وی هیچ توافق‌نامه‌ای بین آموزش و پرورش و آقای حسن‌پور، به عنوان مالک وجود ندارد و اگر توافق‌نامه‌ای دارند ارائه کنند. یزدان‌پناه در توضیحات تکمیلی در این باره می‌گوید: توافق شفاهی در سیستم اداری پذیرفته نیست و ادعای مالک مبنی بر توافق شفاهی با مدیرکل سابق نمی‌تواند مبنای عمل باشد چراکه زبان اداری مکاتبه است. 

رئیس اداره حقوقی و املاک آموزش و پرورش استان فارس که معتقد است مالک فرار رو به جلو دارد، می‌افزاید: در حال حاضر مالک خلع ید گرفته، مدرسه را تخلیه می‌کند و می‌خواهد استفاده غیر از آموزشی از مدرسه کند در صورتی که در طرح تفصیلی جامع شهری شیراز این مکان کاربری آموزشی دارد یعنی به هیچ عنوان استفاده غیرآموزشی نباید از آن شود. 

پلمب مدرسه شاهد 13 شیراز؛ جایی که ثروت مهم‌تر از علم استجزئیات جدید از واگذاری مدرسه شاهد در شیراز به رستوران؛ اعلام درخواست 6 ماهه آموزش و پرورش برای تملک مدرسهواگذاری مدرسه شاهد به یک رستوران در شیراز ؛ دانش‌آموزان و والدین بلاتکلیف هستند

«مالک باید یک نامه یا مجوز مبنی بر مجوز تغییر کاربری ارائه کند» این موضوعی است که یزدان‌پناه مطرح می‌کند و چنین ادامه می‌دهد که لازمه تغییر کاربری یک ملک این هست که آموزش و پرورش حتما موافقت کند در صورتی که چنین اجازه‌ای از سوی آموزش و پرورش صادر نشده و نمی‌شود.  

به گفته وی تغییر کاربری یک ملک طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی در 3 حالت متصور شده است، یک حالت عدم نیاز آن منطقه به فضای آموزشی است در صورتی که در این منطقه هیچ مدرسه‌ یا زمینی با کاربری آموزشی جز شاهد 13 وجود ندارد.

رئیس اداره حقوقی و املاک آموزش و پرورش استان فارس با تاکید بر اینکه در این پرونده انگیزه شخصی و هیچ خصومتی با مالک ندارد، گفت: مالک مدرسه را از سازمان اموال و املاک کوثر خریده است اما کاربری ملک آموزشی است و باید در همین کاربری نیز استفاده شود حق تغییر کاربری ندارد.

یزدان‌پناه پیش از این از آمادگی آموزش و پرورش برای تملک مدرسه سخن گفته بود که در توضیح برای آخرین وضعیت این امر نیز بیان کرد: به وزیر آموزش و پرورش نامه زدیم تا موافقت وزیر را برای تملک بگیریم چون لازمه تملک این است که بالاترین مقام اجازه دهد، اگر موافقت کند تملک می‌کنیم اما تغییر دولت مزید بر علت برای تاخیر در جواب دادن شده است. 

همه این صحبت‌ها و کش و قوس‌ها در حالی است که تابستان از نیمه عبور کرد اما بلاتکلیفی دانش‌آموزان و والدین آنها حل نشده است و به گفته یزدان‌پناه هنوز مدرسه‌ای برای جایگزینی این مدرسه نیز مشخص نشده است. 

میترا عراقی وکیل پرونده که خود از والدین دانش‌آموزان این مدرسه نیز هست در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: تکلیف مدرسه هنوز مشخص نشده و والدین سردرگم هستند که فرزندان خود را کجا باید ثبت‌نام کنند. 

به گفته وی تغییر مدرسه با توجه به بحث طرح آدرس در هنگام ثبت‌نام و دیگر هزینه‌هایی که بر والدین تحمیل می‌شود تنها یک قسمت ماجرا است اما قسمت مهم پاسخ به دانش‌آموزان نوجوان این مدرسه درباره فروش و تخلیه آن است که با هیچ پاسخی نمی‌توان به آنها امید داد. 

بر این اساس داستان مدرسه شاهد 13 شیراز چنین است که زمین مدرسه شاهد شهید انصاری که به بنیاد شهید واگذار شده در سال 71 توسط این دستگاه در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد. با مشارکت مردم و اداره نوسازی مدرسه ساخته شده و  از سال 73 تاکنون دانش‌آموزان خانواده شهدا و ایثارگران در این مدرسه تحصیل می‌کردند تا اینکه در سال 96 مدرسه بدون طی تشریفات اداری به یک رستوران فروخته می‌شود. 

موضوعی که طبق ادعای مدیران کل آموزش و پرورش و بنیاد شهید استان فارس بدون اطلاع مسئولان استانی بوده است. البته سابقه خرید این مدرسه از سوی رستوران مذکور به چندین دوره پیشتر از سال 96 بازمی‌گردد که در آن زمان با مخالفت مسئولان وقت آموزش و پرورش روبه‌رو می‌شود تا اینکه سال 96 با اطلاع از اینکه مالکیت مدرسه در اختیار بنیاد شهید است برای خرید اقدام می‌کند که این موضوع و تغییر کاربری با اشکالات قانونی نیز همراه است. 

آنچه اکنون به نظر می‌رسد باید در اولویت  قرار بگیرد بلاتکلیفی والدین و دانش‌آموزان این مدرسه برای سال تحصیلی جدید است اما اینکه روال طی شده مطابق با قانون بوده یا خیر قطعا نیازمند رسیدگی بیشتر و ورود مسئولانی در سطحی کلان‌تر از استان است. 

انتهای پیام/424/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یک رستوران آموزش و پرورش تغییر کاربری مدرسه شاهد 13 دانش آموزان یزدان پناه استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس

 به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد، اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.
 

 وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است، اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید
پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد، اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

 پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگر‌ها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگر‌ها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن‌ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد، اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد